Interesse

De 24 appartementen van De Smelterij zijn verdeeld over twee gebouwen, die met elkaar verbonden zijn door de entree met het trappenhuis en de lift. Het meest linker gebouw telt achttien appartementen verspreid over zes woonlagen. Het andere gebouw heeft de bergruimtes op de begane grond en bevat zes appartementen verspreid over de drie verdiepingen. 

Van appartement tot eengezinswoning met tuin

Direct aan de entree van Hart van Zuid verrijst De Smelterij. Je vindt hier straks diverse typen woningen aan een groenstrook evenwijdig aan de Laan Hart van Zuid. Het aanbod verloopt van stedelijk – appartementen, dicht bij het station en centrum – naar groen-stedelijk – eengezinswoningen met tuin en parkeren op eigen terrein, wat verder van het centrum af.

Zoek jij als starter een koopappartement in Hengelo? Of droom je als doorstromer van eengezinswoning met een buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras, stadstuin of juist royale tuin? Nieuwbouwproject De Smelterij biedt voor elk wat wils. Welk type woning past het beste bij jouw woonstijl?