Eerste beelden bekend

Hoera! Halverwege december gaan de 24 appartementen en 11 eengezinswoningen van De Smelterij in verkoop. Binnenkort laten we aan jou weten op welke dag deze gevarieerde woningen precies in verkoop gaan en wat de prijsranges per bouwnummer zijn. Voordat het zo ver is, hebben we nog meer goed nieuws: de eerste afbeeldingen en de makelaars van De Smelterij zijn bekend.

Divers woningaanbod
Wist je al dat Smelterij in totaal 60 nieuwbouwwoningen telt? Dit is het aanbod:

  • 24 koopappartementen
  • 11 grondgebonden koopwoningen
  • 25 grondgebonden vrije sector huurwoningen

Meer informatie over de huurwoningen wordt later bekend gemaakt.

Grondgebonden koopwoningen
De 11 gezinswoningen komen in verschillende varianten. Hier kun je straks kiezen uit een woning met drie of vier woonlagen. Daarnaast hebben ze een woonoppervlakte tussen de 135 en 204 m en kennen ze verschillende woonindelingen. Hoe ziet jouw ideale woning eruit?

Koopappartementen
Gelijkvloers, duurzaam en comfortabel wonen, dat kan in een appartement van De Smelterij. De woningen variëren qua woonoppervlakte van 79 tot 84 vierkante meter. Daarnaast profiteer je van een woonkamer met open keuken, een of twee slaapkamers en een eigen balkon of terras.

Is het jouw droom om dicht bij het centrum van Hengelo te wonen? Maak dan nu een online woondossier aan en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.