De meerwerkdeadline nadert!

Ben jij een stadse genieter én zoek jij nog een ruime stadswoning? Er zijn nog twee woningen van het type Brons beschikbaar. Wees er snel bij: je kunt nog tot en met eind volgende week jouw meerwerkopties bepalen.

Als je al een tijdje zit na te denken over een zo’n bijzondere stadswoning, grijp dan dit moment en bepaal nog zelf met welke opties jij jouw woning naar smaak maakt. Kies bijvoorbeeld voor een verdiepingsindeling op de derde woonlaag, zonnepanelen of een andere plek voor de stopcontacten.

Droom je van een unieke stadswoning? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bouwnummer 23 van De Smelterij heeft alles te bieden waarvan jouw stadshart sneller gaat kloppen. Hier woon je op loopafstand van het centrum van Hengelo en het station. Je wandelt zo naar het terras of stapt op de trein naar Enschede of de randstad. De stadswoning zelf biedt erg veel ruimte voor wonen, koken, slapen, thuiswerken en hobby’s. Stel je voor: hier kook je uitgebreid in je ruime woonkeuken. Buiten op het terras tafel je gezellig tot zonsondergang met je vrienden.

Ontdek alle voordelen van deze stadswoning: 

  • Royale woonkeuken op de begane grond 
  • (tweede) ruime woonkamer op de verdieping
  • Een buitenruimte op het zuiden op élke woonlaag
  • Standaard twee slaapkamers
  • Indelingsvrije derde verdieping

Interesse? Neem snel contact op met de makelaars!